Contact
Over ons

“De business is ontstaan vanuit de kookhobby en passie voor de natuur en uiteraard doordat ik in januari thuis kwam te zitten.

Samen zijn we deze uitdaging aangegaan om eerst goede, voedzame en duurzame microgroente voor ons zelf te kweken.

Nu zijn we zover gekomen de mensen om ons heen ook de kans te geven om een gezonder en bewuster leven te gaan leiden.”-Roy

Groeikamer

Wij zijn Roy en Monique, inmiddels al 25 jaar bij elkaar met als kroon op ons samenzijn, 2 gezonde prachtige kids, Lynn 19 jaar en Jimi 16 jaar. Ikzelf ben werkzaam in het ziekenhuis. Roy was werkzaam in een fastfood restaurant hier in Deventer. Wegens economische redenen is hij zijn baan verloren net voor de kerstperiode 2020. Dit was wel een hele andere kerst dan we ons hadden voorgesteld.

Gelukkig zijn wij zeer positief ingesteld en schakelden wij al snel om en zagen dit als een kans voor een nieuw begin, alleen wisten wij nog niet hoe. Hier kwam al snel verandering in.

Elke dag dat ik uit mijn werk kwam stond er een heerlijk vers gekookte uitgebalanceerde maaltijd voor mij/ons klaar. Roy had er zoveel plezier in, van hasselback zoete aardappelen, zelf gemaakte pasta met versgemaakte pesto, naar vers sinaasappelijs als toetje, je kon het zo gek niet bedenken. Bij de pesto ging hij toch wel nadenken over de prijs van verse basilicum…ppfff dat was echt duur…hij besloot het zelf te gaan kweken…met als resultaat dat hij Donny Greens ontmoette op you tube, urbanfarmer in microgreens. Kweken van verse microgroente. Super interessant, voedzaam, gezond en makkelijk om zelf te verbouwen. Hier hebben wij ons de afgelopen maanden in verdiept.

Nu zijn we zover gekomen de mensen om ons heen ook de kans te geven om een gezonder en bewuster leven te gaan leiden.

Voor Roy geldt nu de slogan…van Fastfood naar Superfood. Als mensen hem vragen: ”Hey Roy, waar kan ik de Microgreens voor gebruiken”…Roy: ”Zo’n beetje elke maaltijd kan je een boost geven betreft smaak en voedzaamheid, dus boost your food, boost your health.” Je maaltijd ziet er direct een stuk aantrekkelijker uit, we zeggen wel eens tegen elkaar: “het is ook heel goed voor je geestelijke gezondheid hahahahhah…"